Vad gör du när du blir omsprungen?

Du är ute på ditt  långpass, när du hör  att ngn flåsar dig  i nacken. Det är  en lätt överviktig farbror som springer i överanvända Stan Smith tenniskor, och Adidas overall från -93. Han segar  sig förbi, samtidigt som han kastar ett oroligt öga åt ditt håll, vad gör du?

Alternativ A: Hänger på och gör träningen till en tävling ! Här ska minsann ingen gubbe  få springa förbi utan kamp!

Alternativ B:  Struntar i det och tänker  att :   jag vet att jag kan springa snabbare om jag vill.

Alternativ C:  Ropar uppmuntrande ord; Det är bra kämpat!

Alternativ D: Du lägger inte märke till att du blir omsprungen eller så lägger du ingen energi på det.

Jag har varit alternativ A  men är nu en blandning av  B+D.

Vem är du?

images

/Silvio.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by
There are 3 comments for this article
  1. Anna at 17:23

    Alternativ F: Tänker: ”Fantastiskt att han är så snabb trots sin vikt och ålder, och vad härligt att han väljer löpspåret istället för puben eller soffan”

  2. Niklas at 08:31

    Intressant fråga, tror jag kan känna igen alla varianter och att det växlar beroende på mitt sinne för dagen. Jag pendlar mellan vinnarskalle typ A och alla-är-bäst typ C. Ibland är omgivningen bara ljud och rörelse typ D. B däremot får jag inte ihop för om jag tänker ”jag kan springa snabbare” så har jag inte struntat i det, jag har blivit provocerad och svarat med en tanke som försvarar mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *