Min nästa utmaning! del 1

En vän  sa en gång  till mej;  ”Vet du Silvio för att utvecklas o inte stagnera så behöver man göra en förändring minst vart sjunde år inom något av följande områden: boende, arbete, partner.. hm i så fall har jag ”utvecklas” flera hundra år vid det här laget!

Jag tycker inte om när livet blir en ständig rutin. Man handlar på samma Konsum butik,lägger ner det vanliga i  korgen ; i mitt fall alldeles för mkt frukt och bröd, och för lite riktig mat. Jag planerar inte min kosthållning, köper för ofta färdiglagad mat, storhandlar för sällan.  Vill bättre!

Jag  har alltid klarat mig på lite sömn. På fotrallyt blir jag i stort sätt aldrig sov trött, jag skulle kunna hålla mig vaken nonstop i 100 h  om jag vill det.  Men att gå back hela tiden, någon eller några timmar varje dag, bryter ner immunförsvaret, och träningen ger så klart inte önskvärd effekt. Vill bättre!

Jag har alltid beundrat konstnärskap,artisteri,hantverk. Mitt tecknande består av sträckgubbar. Jag har ett munspel någonstans som jag inte kan spela på. Och på träslöjden i skolan gjorde jag hål i  botten på min kåsa som jag skulle ge bort till mamma i julklapp. Vill bättre!

Ovanstående är tre områden där jag nu har dåliga rutiner, eller oförmåga. Min utmaning blir därför att göra något åt saken!

Vad vill du förändra i din vardag?

 

Logga-b11-580

 

 

 

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *