På gång och på väg..

 

20150713_142225_resized

Med några veckors ledighet från träning  är jag nu igång med löpandet  igen. Skavsåren från fotrallyt har läkt. Springet  går trögt, benen är sega men glada så då lyssnar jag på det glada och hoppas att segheten snart ska ge med sig. Jag inspireras av alla fantastiska löpare i min omgivning.  Om en knapp månad springer jag/går mitt första Trans Scania tillsammans med Lena Jensen som jag duellerade  mot i förra årets fotrally. Vi ska genomföra äventyret tillsammans, och inte fokusera på tävlingsmomentet vilket är en utmaning  i sig, i alla fall för mig. Jag har några spännande veckor framför mig, på söndag bär det iväg till Davos och träning med Pias härliga träningskompisar. Veckan avslutas med Swiss Alpin just for fun.. helgen efter är jag  ”supportchef” iför Torill Fonns världsrekordattack där vi kommer pusha henne ända in i kaklet.. Hon är fantastisk.. 400 km på 48 timmar..smaka på det en stund.. vad smakar det tycker du? Jag känner smaken av blod, svett och tårar men också glädje.. 400 km…

Vad händer mer; Jo jag håller på att teama ihop mig med en annan löpare, Vi har börjat drömma om framtida löpäventyr tillsammans.

vi hörs snart,

Silvio.

 

 

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *