bild-1

Jag har varit igång ett tag nu. På 70 talet löpte jag distanspass från Sollentuna vallen till prästgården o tillbaka i Adidas sl 76, och handstickade benvärmare i Turebergs IFs färger, tack morsan!

På 80 talet sprang jag Dagblads stafetten på skansen. Jag tog mig igenom 90- talet i en rosa Frank Shorter keps som jag fortfarande har kvar. Och så har det fortsatt, lagt av några ggr…men så har suget kommit tillbaka..köpt nya skor,..blivit salig av doften när jag öppnat kartongen o sniffat in de nya rekord dojorna.

Tänkt att nu jävlar kommer jag göra under 3 h på maran. 3.00.41… 41 sketna sekunder, och så klart att det var 42 grader just det året på Stockholms maran när jag var i toppform. På dagarna är jag osteopat. Har hunnit o bli 50 år och har fyra barn.. de är stora nu’

Blivit långsam..har ultra ambitioner, provat några ggr och det har varit antingen eller, kraschat eller lyckats bra. Kärleken till löpningen är livslång..springer oftast själv..tänker bäst då, processar dagen, får ideér, hittar mitt lugn.

Löpning är inte längre bästa miltiden, löpningen är så mkt mer än så. Mitt sätt att leva, kan inte, vill inte utvärdera min kärlek utifrån ett resultat på en enskild tävling.

Nu har jag börjat med ultra gång, vunnit fotrallyt två år, och så är jag där igen, vill vinna.. tävlings suget kommer tillbaka. Ok då säger jag till mig själv, kör järnet ett par ggr om året, gå all in..och så får det nog bli ett tag till. Mitt motto; ”finns en vilja finns en väg”

Min förhoppning är att jag genom bloggen ska kunna inspirera och engagera. Jag vill dela med mig av mina erfarenheter och tankar kring löpning och fotrally-gång. Och jag vill lära mig mer om hur du ser på löpning,träning och tävling.

 

Välkommen till min blogg!

Fotrally_Stark14-s70-71
Fotrally_Stark14-s72-73

 

Klicka här för högupplöst sida (PDF) – SID 1

Klicka här för högupplöst sida (PDF) – SID 2