Nu fokus på fotrallyt

En vecka har gått sedan TEC och 100 miles debuten. Jag har vilat och vilat, tagit några promenader och sprungit en gång. Nu är det dags att fokusera på nästa tävling; Fotrallyt!. I fortsättningen blir det blandat gång och löpning  på mitt träningsschema.Många har varit igång flera månader med längre promenader men det passar inte mig. Två månader brukar vara den tid det tar att specialträna inför fotrallyt, dessutom vill jag ha kvar lusten och viljan när det är dags att ställa sig på startlinjen. Om landslaget; just nu är det oklart om det finns ett landslag att tävla mot vilket känns som ett antiklimax efter så mkt snack om landslaget. Hur svårt kan det vara att locka lag från våra nordiska länder? Som vanligt går det rykten,… det kommer ett Afrikanskt lag hörde jag i höstas. Det skulle jag vilja se! Jag har satt mitt mål för tävlingen, och har rätt bra koll på de som placerat sig i topp tidigare år. Men allt kan hända, ingenting går att förutse eller planera fullt ut. Att tro ngt annat är lika galet som tävligen i sig. Hörs!

/Silvio.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *