Mitt största misslyckande hittills.

Unknown

Sen flytten till Årsta har jag experimenterat en del med ny kosthållning/diet. Jag är helt enkelt nyfiken på vad som är den bästa kosten för mig. Förändringar i livet inspirerar och nu var det dags att göra ett medvetet val med kosten. Jag har inga religösa, etiska drivkrafter, eller önskan om stora viktförändringar. Drivkraften är nyfikenhet,en starkare kropp och ett hälsosammare liv. Så här har det gått!

Min Fruktarian period ;Varför inte börja med det mest extrema? jag hittade  honom på Youtube:  ”The Fructarian”. Vilket val att bara äta frukt! Naivt gick jag upp en natt och rensade ut allt i mitt kylskåp som inte var frukt eller grönsaker, Efter några besök på Ica dignade kylskåpet av exotiskt frukt, mest ekologiskt. Någon vecka senare gav jag upp; för att få i mig tillräckligt med kalorier behöver jag äta något i stil med 15 kg frukt om dagen. Jag frös hela tiden av att inte få tillräckligt med kalorier och varm mat. Mitt matkonto ökade med det tredubbla. Så om man inte är sponsrad av Del Monte blir det ekonomiskt svårt. Konsekvensen i förlängningen skulle också blivit att jag fått släpa med  mig minst två bananträd på de ultratävlingar jag deltar i.Min kunskap om att vara fruktarian var tyvärr inte lika stor som min entusiam Fruktperioden avslutades med mysfredag och tacos med min dotter.

Efter ett långpass  några veckor senare besökte jag  den vegetariska  restaurangen chutney på Katarina Bangatan. Mer om det i ett annat inlägg..

 

Unknown-1

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *