Mannen i rullstolen

Idag såg jag en man i rullstol,han såg inte glad ut. Det blev en väckarklocka över att inte gå och vara missnöjd med att ha gått 80 timmar och kommit 3.a på fotrallyt. Hur många klarar det? Och  mannen i rullstol skulle säkert vara glad om han kunnat gå 8 meter. SKÄRP DEJ SILVIO tänkte jag.

Var ute på mitt första träningspass idag efter Fotrallyt, sprang hem från jobbet, kändes förvånansvärt bra, återhämtningen går fint, jag är på gång igen.  Idag är det  22 DAGAR KVAR tills jag ska vara support för  Torill, när hon ska slå världsrekordet  på 48 timmars löpning i Skövde Ultrafestival. I kväll hade vi planeringskväll och bitarna börjar falla på plats. HEJA TORILL ! DU  är Ultra på riktigt!

/ Silvio.

 

Next Post:
Previous Post:
This article was written by
There are 2 comments for this article
  1. Thomas at 15:58

    Härlig liten text… gillade fetstilen, skärp dig Silvio 🙂 Nu tar vi Torill runt den där jävla banan, minst 40mil. Hälsningar Frykenmo sista budet för mig just nu är att jag springer 1tim med minste sonen o 6 tim med storebror, före o efter detta supportar jag dig fullt. Ha det gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *