Måndag hela veckan!

Unknown

Måndag igen,.lägenheten ser ut som fan efter helgen,  kylskåpet ekar tomt, en trött aubergine och en skrumpen möglig ekologisk citron som har passerat bäst före datum, glor på varandra. Alla veckans irriterande morgonväckningar från mobilen väntar, ångesten över varför jag inte lade mig tidigare kvällen innan, eller ägnade söndagkvällen åt att göra justa matlådor till jobbet istället för att se Die hard 2 för sjätte gången slår jabbar i ansiktet på mig. Är det verkligen måndag idag? har jag gått upp 5.45 på en söndag morgon? Nä…Det är faktiskt MÅNDAG!

Måndag då jag har chansen att börja ett nytt liv! Hoppa över sockret till kaffet, springa hem från jobbet och få en bra start på träningsveckan, Planera helgen i god tid.  Få  höra vad mina fina arbetskamrater gjort i helgen,  jag kan fortfarande anta en ny arbetsvecka med glatt humör. På måndagarna får tom min trötta Konsum butik i Årsta nytt liv i grönsaks o fruktdisken.  Varför inte börja med något nytt.. tacka ja till kompisen Penny som vill att jag hänger med på hennes Yogalektioner, eller testa att laga laga lika god vegetarisk mat som på restaurang Chutney på Katarina Bangatan, hur svårt kan det vara?Äh måndagar är ju hur bra som helst, egentligen!!!!

Varför kan det inte vara måndag hela veckan?

/Silvio

Ha världens bästa måndag !

Unknown-1

 

 

 

 

 

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *