Månadens profil PerOla Axelsson

manadens-profil

1.Varför löptränar du?
Svar; Det är roligt och jag mår bra av det. När jag började med ultralöpning öppnades endorfinkranarna på riktigt. Det var efter mitt första Fotrally 2011 som jag förstod att hindren bara var mentala. Att ultradörren stod öppen för mig, och andra som inte har ngn träningsbakgrund att bygga på. Det blev min nya livsstil.

2.Vad är dina mål för nästa år?
Svar; Det är att ta Fotrallydubbeln, alltså att vinna både lagtävlingen och individuellt. Sedan att genomföra Spartathlon i september.

3.Har du ngn idrottsprofil som du ser upp till?
Svar; Ja det finns många jag beundrar. Rune Larsson till exempel som bland mkt annat fick kyssa Leonidas fot tre ggr som Spatathlon segrare. Eller Jonas Buud,eller Johan Steene. Det finns så många fantastiskt inspirerande löpare i ultrafamiljen som jag försöker lära mig av och använda som inspiration när det behövs.

4. Vad har du för andra intressen?
Svar; Jag intresserar mig just nu för att försöka lära mig spanska, Sedan har jag tänkt att damma av min saxofon, och lära mig att spela svensk säckpipa. Då kanske jag tar den psykologiska delen av Fotrally till nya höjder!

5) Varför Hammarby?
Svar; Att hålla på Hammarby var självklart för mig eftersom jag född och uppvuxen i södra Stockholm. När jag gick med i Hammarbyklanen och köpte Hammarbykilt blev det ännu roligare att gå på matcherna. //S

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *