Månadens Profil juni 2015; Patrik Gylle

 

11167660_957092697655518_1269300986772659988_n

1) Har Santander reklamen gjort att folk på gatan känner igen dig ?
Svar: Santander reklamen har jag inte märkt av på stan än, men några kunder på jobbet har frågat och i en del löparsammanhang tex när jag coachat en del löpargrupper har jag blivit igenkänd. Har väl fått någon ny följare på Instagram också.
2) Vad driver dig till att träna så mycket som du gör?
Svar:Det som driver mig att träna mycket är först och främst att jag älskar att träna och sen blir det ännu roligare om man utvecklas hela tiden trots att man närmar sig 50-strecket. Har satt upp ett långsiktigt mål att jag ska under 2.45 på maran när jag fyller 50 och ett kortsiktigt mål att jag skulle under 2.50 i år och det lyckades jag med i London alldeles nyligen i mitt livs bästa och roligaste lopp hittills.
3) Vad tycker du är dina största tillgångar som ledare?
Svar: Största tillgången som ledare är svårt att svara på själv men jag tror att jag har lätt för att ”leda” folk samt min erfarenhet från träning och tävling. Sen vill man alltid vara en bra förebild och kunna inspirera människor att det går att starta med löpning och träning sent i livet (startade själv 2009)
4) Hur ser du på återhämtningens betydelse efter ett löp pass? Och har du några tips?
Svar; Återhämtningen efter träning är jätteviktig och den är väldigt inviduell beroende på träningsbakgrund men mitt bästa råd är att lyssna på kroppen och ta hänsyn till sömn och stress
5) Om du får önska dig vad du vill som gäller dig själv, vad önskar du dig då?
Svar; Haha sista frågan är den lättaste för en löpare, att jag och mina 3 barn som jag löpcoachar får vara skadefria!!
Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *