Hur snygg är du?

Unknown

Den nutida människan  har enkelt beskrivet en överaktiv mun och en under aktiv kropp. En effekt av mitt löpande är att jag skalar av en del av mitt överflöd, min överkonsumtion. Nä, jag tänkte inte skapa en debatt om skeva kroppsideal. Men faktum är att i genomsnitt  varannan svensk man och var tredje svensk kvinna är överviktig . När jag tittar på en friidrottsgala på tv brukar jag tycka att de snyggaste löparna springer 400-800 meter, rena sprinters är lite väl ”kralliga” för min smak, och de extrema  långdistans löparna tenderar till för mkt skinn o ben.

Löpningen tar fram dina former, du får ett spänstigare steg, du signalerar vitalitet, du får en bättre koordination,motorik och balans. Du  flåsar inte lika mkt som arbetskamraterna när ni tar  trapporna på jobbet. Du blir gladare av att springa. Du tänker mer positivt  Allt  bidrar till din inre och yttre skönhet.

Om du dessutom pimpar upp dig med  färg matchade kläder , vilket de flesta är rätt duktiga på så är du troligen rätt snygg när du är ute och springer….. tänk på det!

// Silvio

 

Next Post:
Previous Post:
This article was written by
There are 3 comments for this article
  1. Niklas at 08:35

    Vitalitet is key oavsett kroppsform. Livslust och vitalitet är alltid attraktivt. Undantaget är då man själv är deppig eller negativ för då blir man provocerad av ”hurtighet” och ”hälsomaffia”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *