Hur ska man få igång en soffliggare?

imgres

Jag springer, för det mesta är det ett rent nöje. Nästan alltid kommer jag hem nöjd och lycklig. Jag är självgående,löpning har sedan länge varit en del av min identitet. Jag är löpare. Inte elit, inte ens elitmotionär, utan löpare. Men varför har jag gjort det till min ego aktivitet? Är det okay att bara springa för min egen skull, utan att sprida budskapet om löpningens förträfflighet?  Tänk på alla soffliggarna som tappat energin och kraschar i soffan efter jobbet var eviga dag. Vad händer om vi som springer kunde hjälpa och få igång en enda person i vår omgivning? Vad skulle inte det betyda för folkhälsan i stort? Jag har nu valt ut en person i min bekantskapskrets som jag tänker missionera löpningens fördelar för. Han vet inte om det än. Jag ska använda all min list,entusiasm, och vilja till att få igång honom. Antar du en utmaningen att göra likadant?

/Silvio.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *