Gör en omstart !

 

 

20150806_210428_resized

Jag firade min omstart med  ett skoinköp idag; Adidas Ultra Boost, super skön!

På vägen hem från Skövdes ultrafestival i helgen var tåget försenat. Vi behöver göra en omstart hördes i högtalarna i tågkupen. Jag har  sedan dess funderat på ordet OMSTART i flera dagar..vilket ledde till att kom  jag på att JAG också behöver göra en omstart  med löpningen !. Fotrallyt, Swiss alpin och att vara support för Torill under hennes världsrekordförsök har tagit på krafterna. Nästa vecka skulle jag starta i Trans Scania, och springa 246 km tvärs genom Skåne. Men jag vill inte. Är jag skadad.;NEJ  jag har en hälsena som ömmar ibland, med det är inte det. Är jag i dålig form? .. NEJ inte det heller… Men huvudet vill inte!. Även om jag tänkt springa tävlingen som ett äventyr, går det inte om jag inte har full närvaro och är motiverad, därför avstår jag. Istället gör jag en en omstart!

Omstarten innebär några förändringar som jag gått och tänkt på ett tag

1) Det är dags att återinföra 1-2 fartpass i veckan

2) Jag ska förlänga mitt  långpass från 22-30 km och successivt öka till 30-40km.

3) Jag och en arbetskamrat ska träffa en löp coach.

Målet med omstarten är så klart att göra löpningen ännu roligare och min kropp starkare inför kommande äventyr och tävlingar.

Behöver du  göra en omstart?

/Silvio

 

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *