Fotrallyt Nu börjar det.. galen vinnar film.

Hej, nu är jag tillbaka i bloggandet. Jag har längtat. Några veckors  ihärdiga  studier och tentor på min osteopat utbildning är över. Igår började jag min träning inför årets fotrally. Först 15 km löpning, sedan fyra timmar gång. Fortsättningsvis  gäller det att prioritera mellan tävlingar o träningsform, mellan träning och  allt annat som lockar i livet . Hitta balans mellan träning och vila. Jag är drabbad av fotrally, jag vill vinna igen. Jag vill känna den där galna känslan där jag är den som sist står på benen, efter flera dygns gående. Huvudet dunkar, fötterna blöder, magen är stor som en jordglob för att den inte går att tömma. Jag  galen av trötthet. Men det är värt det. Det är såå värt det. Och jag tänker all in i år också.

 

 

 

 

 

 

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *