Fotrally

Årets viktigaste tävling, min ”OS” final. Den tävling jag allra helst vill vinna. Jag har varit med fem gånger vilket gett mig placeringarna; 2-12-2-1-1. För att vinna 2014 krävdes det 55 h av nonstop gående.
Jag älskar att delta i denna underliga tävlings form, att gå 5km i timmen tills endast en person återstår. Långsamt, långsamt blir jag lite tröttare, men jag hinner njuta av alla möten med så många personligheter. Jag möter mig själv, jag ger mig tid att vara på väg, ständigt närvarande, ständigt inkännande på att göra allt rätt; äta, dricka, byta strumpor, smörja fötterna, ge min kropp allt den behöver för att utstå att bli nyttjad så till den grad att jag till slut gråter av smärta.  Skriker högt för att inte somna. Ber min medtävlare att örfila upp mig för att återfå mitt vacklande fokus. Desperat har jag ett år hoppat ner i ett dike och hämtat en svart sopsäck för att skyla mig mot regnet o kylan när jag glömde mina regnkläder vid en supporter sträcka.
I år var tävligen alldeles speciell, den första halvan av tävligen innebär ett möte med en alldeles speciell person som för alltid har förändrat mitt liv, mötet blev så överrumplande, så fantastiskt att jag helt tappade fokus på tävligen och var på väg att bryta. Ge upp utan att ens känna mig speciellt trött, Det var  nära att jag bara klivit av och struntat i allt och åkt hem, utan kamp. Men tävlings instinkten tog över så jag bestämde mig för att gå lite till, och lite till.  Det blev Vår kamp, min tvillingsjäls o min.
/Silvio
2013-06-28-09-02-35

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *