Fotrally Racerapport del 6 Farväl.

När jag brutit och sitter i bilen  rullar tårarna ner på min kind. Jag hulkar för jag vet att det är över. Jag gråter inte för att jag gav upp utan för att det är slutet på mitt deltagande i  fotrally. Allt har en början och ett slut. NU är det slut. Jag har fått träffa så många fina underbara människor,tack för fina samtal,tack för att jag fått gå vid er sida hörandes om stora och små ting  i era liv. Tack för att ni stått ut med tävlingsmänniskan Silvio som vill vinna. På mitt första rally gick jag knappt 30 timmar och i år över 80h. Skulle jag kunna gå längre;ja troligen.Skulle jag kunna vinna igen; ja troligen. Men det spelar ingen roll längre. Det är över. Nu väntar andra äventyr.

/Silvio.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by
There are 2 comments for this article
  1. Ingrid Lindeborg at 12:10

    Silvio, det blir tomt utan dig i starfältet. Min åttaåring tycker fortfarande du är coolare än Zlatan! Och tack för stöd om män och kvinnors toatider. Tror inte på en förändring, men det uppskattas. Var rädd om dig! /Ingrid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *