Fotrally Race rapport del 4 De här tre deltagarna gjorde störst avtryck på mig

Vinnaren; Forsström. 

Såå fantastiskt bra gjort. Under Landslagslägret, och genom Facebook har jag noterat att han var på uppgång, så jag är inte helt förvånad att han skulle nå topp fem, men att han skulle vinna det trodde jag aldrig.  Man kan inte känna annat än glädje när man ser hur rörd han blir efter vinsten. Varför vann han då? Han var den som tjänade mest på att vara med i landslaget, hade ordning på fötterna, ödslade inte krafterna på onödiga saker,  som att irritera sig över motståndare, gjorde A+B i diket samt har lätt för att somna in när det gavs möjlighet i funktionärsbilen,  även om det var två mindre pauser vad jag läst mig till på fotrally infon som flödar lite varstans. I en duell med Davisson hade han inget att förlora. Skulle han varit med Robinsson är han typen som följer mittfåran och inte blir utröstad. Han är fantastiskt bra på att anpassa sig till olika miljöer. En räv bakom varje öra, det sa jag redan förra året.  Glömde det viktigaste, Stans bästa pannben!

20150627_221201_resized_1

Årets Prestation: Pia Rosvall

Vilken insats, Helt ofattbart, hon går in helt respektlöst och kör sitt race och totalt slaktar mitt rekord från förra året, samt debutant rekordet.Hon är överlägset bästa dam genom tiderna., 69 timmar av en debutant, som knappt tycker om att tävla. Hur är det möjligt? Vilken SuperKvinna! Jag har haft  förmånen att träna med Pia och visst har hon fått en del tips av mig och jag av henne. Men om någon tror att det var en tillfällighet att hon presterar så här bra kan ni glömma det. Hon ÄR så bra. Hennes starka sidor är hennes envishet, noggrannhet, kunskaper om kost, och målmedvetenhet i träningen. Hon har tränat stenhårt det senaste året, med tanke på fotrallyt. Går fram och tillbaka till arbetet, dagligen.

FB_IMG_1435536200821

20150702_094406

 

Årets Yogaman: ”Filosofen”; Niklas Grebäck

Hade otur med magknip, och en psykande Silvio.Vi hade en batalj som jag inte är särskilt stolt över, där det gick rätt hett till. Onödigt av oss båda att ödsla energi på sådant kan man tycka i efterhand. Han är god. Nästa år  har han valt att vara funktionär, jag skulle rekommendera alla deltagare att hålla sig bakom honom och cykeln. 🙂

20150626_190116_resized_2

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *