Fotrally landslaget

Uppstarts möte på söder! De senaste årens konkurrenter var samlade, Torill och Lars via skype. Temat för dagen var  att diskutera ledord och drivkrafter. Och helt klart har vi olika drivkrafter, vilket berikar gruppen. Jag skulle älska att tävla mot ett gäng arga och svärande finnar, och troligen skulle jag pressa mitt resultat ännu mer om ngn av dem dessutom trampade mig på foten som Gubben gå (Niklas) skojade till det. Andra i gruppen hämtar drivkrafter från glädje och positiva tankar, och att gå riktigt riktigt långt. Helt klart siktar alla närvarande på att ta en dubbelseger; Individuellt o lag i nästa års Rally.Fem av oss sju, blir  slutligen uttagna och kommer att bära Svenska landslagskläder.

Landslagkaptenen avgör vilka. Xkross sponsrar landslaget med fina glasögon, som vi satte ihop, vilket blev till en samarbetes övning, när vi bytte skänklar. Vi diskuterade också framtida träningar och möten.
20141019_165449_resized
Från vänster;PerOla, Jonas, jag, Niklas, Mia, Fredrik.
20141019_164800_resized
Jonas och PerOla hjälps å

20141019_150824_resized_2
Mattan på kökgolvet.
En Mosaik av ledord, drivkrafter,erfarenheter,pannben ska förenas och göra det Svenska Fotrally Landslaget till ngt fantastiskt där var och en bidrar på sitt sätt.
//S

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *