Drömmen om det stora löpäventyret !

 

images

För några dagar sedan var jag på bio och såg filmen Wild. Den handlar om en kvinna som ger sig ut på en lång vandring. Hon vill göra upp med sitt gamla liv,drogmissbruk, och bearbeta en stor sorg. Filmen bygger på Cheryl Strayeds självbiografi och hennes vandring på Pacific Crest Trail.

Filmen har väckt en gammal dröm hos mig som fallit i glömska efter några år när livet inte blev som jag tänkt. Mina dagar på jobbet är mestadels bakom ett skrivbord skrivandets journaler efter patientbesök. Vilket slöseri med tid. Så klart att jag fyller en funktion, jag ser nyttan med det jag gör,men jag längtar ut!. Även om jag luftar benen på väg hem från kliniken så vill jag så mkt mer.

Jag har tidigare vandrat på Santiago leden och vill tillbaka till Spanien eller andra liknande riktigt långsträckta leder men nu göra det springandes och med ultra lätt utrustning. Ingen tävling, ingen annan support än min egen instinkt som säger när jag ska äta, dricka, och söka skydd för natten.

Jag drömmer om floder och hav,om stigar och vägar,med överraskningar runt varje krön.

bild 2 kopia 3

(Foto från min resa till Lancaster i somras.)

jag drömmer om dagar då jag väljer att springa 10 eller 70 km beroende på lust och känsla.Drömmen har väckts till liv, resan har startat..

Vad drömmer du om?

/Silvio.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *