Därför springer jag aldrig samma runda två gånger!

För ett tag sen fick jag frågan hur jag kan springa Kungsholmen-Vällingby-Kungsholmen var och varannan dag utan att tröttna?

images

(bild från drottningholmsvägen, )

”Jag skulle bli galen av att springa samma runda så ofta ” har jag fått höra.  Ok ok..Vägen jag springer är rak, livligt trafikerad och medför en del stopp, då gång/cykelbanan och bilvägarna korsar varandra. Men samma runda? Nä så är det inte. Cellerna i min kropp förnyas varje sekund. Jag springer när jag är arg, ledsen, glad, pigg eller lycklig. Jag springer när det snöar, regnar eller i gassande sol. Jag springer snabbt eller långsamt. Varje löprunda blir därför en  helt unik händelse som aldrig återupprepas.

Ibland när  tar emot att ge sig ut på en löprunda för att latmasken i mig håller på att vinna, föredrar jag just dessa löpturer som erbjuder lagom mycket variation. Jag vet ungefär vad jag får utan att det blir tråkigt. Jag springer utan att tänka på något särskilt, noterar en hare i Rålis, att det blåser motvind på Tranebergs bron, eller att thai woken vid T-banan Stora Mossen är stängd.

Samma väg men alltid en ny upplevelse.

Unknown

/ Silvio.

 

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *